onsdag 2 mars 2011

en lugn stund

nåja nu har ja äntligen en stund som ja hinner bara sitt lalla (förutom att S liker å talar lite välhögt brevi mej).
Har haft myki på gång så ja ha int riktit hunni uppdater å int kom he nå bilder som ja lova heller.
Igår va jag å Bonnie å simma me båda barnen å he va såååå kul!
Sara älska att få flyt på å bubel i vattne. Carolina tyck nog he va kul bara hon int måst lägg huvu i vattne. men småning om tror ja nog att hon å blir modigar. Bonnie som e van att håll på i vattne å har dragi nå typ av babysimm i Canada var helt super me barnen. Enligt B så kommer S att bli simmare å delta i OS så vi ska hoppas hon vet va hon talat om. så he e nog verkligen nå som vi ska göra oftare!

en liten besvikelse var babypolen. vi satt där en liten stund men C fick så kallt så hon bara huttra. ja fråga personalen om he allti e så kallt vatten i he... å fick som svar att di brukar ha såder 27grader i den polen. Nå va e he för skit! int kan man ju ha så kallt vatten åt småbarn! så vi höll oss till varmabasängen iställe.

C har vari natte i Öja så nu sitter ja å väntar att hon snart ska kom hem. har nog saknat mitt yrväder. men måst nog säj att he va tur att hon int va hemma hela dan för ja skoa ldri ha fått allt gjort då. Minna har vari här hela dan å skott å avverka hovar på heppona så nu har di alla fina fötter :)

(nu somna S så nu e de riktit lungt!)

nåja nu ska ja njut av att he e tyst en stund.

HejHej

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar